Familien Davidsen Silkalux
Familien Davidsen

Familien Davidsen Silkalux

Anmeldelser
Materiale
Længde / Vægt
600 m / 100 g (svarende til 300 m pr 50 g)
Strikkefasthed
30 masker - 32 masker pr 10 cm
Strikkepinde
Anbefalet 2,5 mm - 3 mm
Hæklenål
Anbefalet 2,5 mm - 3 mm
Farver
+
Pris
Køb hos Yarnforward 115,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Familien Davidsen Silkalux

Familien Davidsen Silkalux er et luksuriøst garn i en blanding af merino uld, mulberry silke og kashmir uld.  Garnet er tyndt og har små, flotte nister, som giver en smuk effekt. Silkalux er velegnet som følgetråd, men kan også strikkes alene. Strikkefastheden er ca. 30 – 32 masker pr 10 cm, 0g det anbefales at strikke med pind 2,5 – 3 mm. Garnet kan vaske i maskinen på uldprogram og i vaskepose.

Silkelux er 1-trådet, og det skal du være opmærksom på når du vælger strikkeprojekt. Det 1-trådede garn kan nemlig få glatstrik til at trække skævt, så undgå at bruge dette garn til glatstrik (medmindre du strikker hveranden række drejet), men brug det i stedet til ret-riller, patentstrik, mønsterstrik osv.

Alternativer til Familien Davidsen Silkalux garn

Du kan erstatte Familien Davidsen Silkalux med andet garn med samme strikkefasthed (30 masker - 32 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 30 masker, 31 masker, 32 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Familien Davidsen Silkalux. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Familien Davidsen Silkalux

Har du prøvet Familien Davidsen Silkalux, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.