Om Garnportalen

Vi elsker garn og strik og har lavet Garnportalen.dk for at hjælpe alle strikkere (og hæklere) med at finde det helt perfekte garn. Vi er selv aktive strikkere og elsker at dele ud af vores viden og give videre til det strikke-fællesskab, som vi selv har fået så meget fra.

Hos Garnportalen har vi samlet garn på tværs af producenter og forhandlere, så du kan finde det helt perfekt garn til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Find garn på tilbud, garn efter type, et bestemt materiale, en bestemt strikkefasthed, en særlig farve eller en kombination. Vi har samlet en masse garner ét sted og gjort det nemt for dig at finde dit favoritgarn uden at skulle besøge en masse forskelige webshops.

Vi har samlet så meget info som muligt om hvert garn, og du kan læse andre brugeres anmeldelser af garn. Skriv meget gerne selv en anmeldelse af det garn, du har prøvet, så du hjælper andre brugere med at vælge garn til deres strikkeprojekt.

På Garnportalen.dk finder du også information og en lang række artikler om garn, strikning og garnmaterialer, som du er meget velkommen til at kommentere og bidrage til.

Garnportalen.dk er ikke en webshop, og vi forhandler ikke garn. Hvor det er muligt, linker vi til vores forhandlere, hvor du kan købe garnet.

 

Annoncer og samarbejdspartnere

Garnportalen er et annoncefinansieret website. Vi har en række samarbejdspartnere, som vi er affiliate for. Det betyder, at vi får en lille kommission, hvis du køber noget hos en af vores samarbejdspartner via linksne på Garnportalen. Denne kommission er med til at støtte vores arbejde og gøre det muligt at drive og holde sitet ved lige. Vi bestræber os på at gøre alt indhold på Garnportalen så objektivt som muligt og ikke favorisere samarbejdspartnere.

 

Kontakt

Har du forslag til forbedringer eller spørgsmål til Garnportalen.dk, er du velkommen til at kontakte os. Kontakt os her.