Hjertegarn Extrafine Merino 120
Hjertegarn

Hjertegarn Extrafine Merino 120

Anmeldelser
Mærke
Materiale
Længde / Vægt
120 m / 50 g
Strikkefasthed
22 masker pr 10 cm
Strikkepinde
Anbefalet 3,5 mm - 4 mm
Hæklenål
Anbefalet 3,5 mm - 4 mm
Farver
+
Pris

Beskrivelse af Hjertegarn Extrafine Merino 120

Hjertegarn Extrafine Merino 120 er et lækkert garn af 100% ekstrafin merino uld. Det er superwash-behandlet, hvilket gør at det kan vasks i maskinen og er velegnet til at strikke tøj til hverdagsbrug. Garnet findes i en lang række ensfarvede varianter, men også flerfarvede varianter med løbende farveskift.

Garnet har en strikkefasthed på ca. 22 masker pr 10 cm, og den anbefalede pindestørrelse er 3,5 – 4 mm. Dette garn findes i to udgaver: denne og en 150-version med en strikkefasthed på ca. 24 masker pr 10 cm.

Alternativer til Hjertegarn Extrafine Merino 120 garn

Du kan erstatte Hjertegarn Extrafine Merino 120 med andet garn med samme strikkefasthed (22 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 22 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Hjertegarn Extrafine Merino 120. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Hjertegarn Extrafine Merino 120

Har du prøvet Hjertegarn Extrafine Merino 120, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.