MayFlower London Merino
MayFlower London Merino
Mayflower

MayFlower London Merino

Anmeldelser
Mærke
Materiale
Længde / Vægt
120 m / 50 g
Strikkefasthed
22 masker pr 10 cm
(22 masker x 34 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 3,5 mm - 4 mm
Hæklenål
Anbefalet 4 mm
Farver
+
Pris
Køb hos Rito spar 8%45,00 DKK Køb hos Mayflower 45,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af MayFlower London Merino

Mayflower London er en blødt garn i 100% ekstrafin merino uld. Ulden kommer fra sydamerikanske mulesing-frie får, og du kan derfor købe garnet med god samvittighed. Garnet er superwash-behandlet, og kan derfor vaskes i maskinen. På grund af sin blødhed er Mayflower London garnet velegnet til såvel tæpper, som bluser, trøjer, huer mm.

Strikkefastheden er ca. 22 masker pr 10 cm, og den anbefalede pindestørrelse er 3,5 – 4 mm. Garnet fås også i en tyndere udgave, nemlig Mayflower London Fine, som har en strikkefasthed på ca. 28 masker pr 10 cm.

Alternativer til MayFlower London Merino garn

Du kan erstatte MayFlower London Merino med andet garn med samme strikkefasthed (22 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 22 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på MayFlower London Merino. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af MayFlower London Merino

  1. Pernille siger:

    Ret lækkert garn. Jeg har strikket et Sophie Scarf, og det er blevet rigtig godt. Det er rart at strikke med og resultatet er også blevet lækkert og blødt. Virker slet ikke til at kradse, selvom man er lidt uldsart.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.