Dale Garn Soft merino
Dale Garn

Dale Garn Soft merino

Anmeldelser
Mærke
Materiale
Længde / Vægt
187 m / 50 g
Strikkefasthed
22 masker pr 10 cm
Strikkepinde
Anbefalet 3 mm
Hæklenål
Anbefalet 3 mm
Farver
+
Vask
Tåler ekstra skånsom vask (uldprogram) ved 30 grader.
Pris
Køb hos Selfmade 59,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Dale Garn Soft merino

Dale Garn Soft merino er et lækkert garn i 100% ekstrafin merino uld. Ulden er ikke superwash-behandlet, hvilket gør at ulden stadig har sine gode, oprindelige egenskaber og isolerer godt. Garnet er Oeko-Tex-certificeret, hvilket sikrer dig, at det ikke indeholder skadelige stoffer og derfor fx er velgenet til babytøj. Derudover er det også både mulesingfrit og RWS-certificeret, hvilket betyder at ulden kommer fra gårde som lever op til en lang række krav hvad angår dyrevelfærd.

Garnet tåler ekstra skånsom vask i maskinen ved 30 grader. Strikkefastheden er ca. 22 masker pr 10 cm, og den anbefalede pindestørrelse er 3 mm.

Alternativer til Dale Garn Soft merino garn

Du kan erstatte Dale Garn Soft merino med andet garn med samme strikkefasthed (22 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 22 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Dale Garn Soft merino. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Dale Garn Soft merino

Har du prøvet Dale Garn Soft merino, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.