Isager Soft fine
Isager

Isager Soft fine

Anmeldelser
Mærke
Materiale
63% alpaka uld, 26% silke, 11% yak
Længde / Vægt
600 m / 100 g (svarende til 300 m pr 50 g)
Strikkefasthed
13 masker - 21 masker pr 10 cm
Strikkepinde
Anbefalet 3,5 mm - 6 mm
Hæklenål
Anbefalet 3,5 mm - 6 mm
Vask
Håndvaskes
Pris
Køb hos Livini 65,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Isager Soft fine

Isager Soft fine er et tyndt og fint garn i en blanding af alpaka uld, silke og yak uld. Garnet er spundet med en silke-kerne med en uldtråd af alpaka og yak, som er børstet for at give det fluffy udtryk. Garnet minder næsten om en silke mohair tråd i udseende og udtryk, men denne er anderledes at strikke med og blødere.

Garnet er meget tyndt og kan bruges som følgetråd sammen med andet garn, men det kan også strikkes alene. Strikkes det alene kan man åbne forskellige udtryk alt efter  hvilken pindestørrelse, man bruger. Der anbefales alt fra pind 3,5 – 6 mm. Strikker man med pind 3,5 får man en strikkefasthed på ca. 21 masker pr 10, og et let, men stadig nogenlunde tæt resultat. Strikker man med pind 6 mm er strikkefastheden ca. 13 masker pr 10 cm, og resultatet bliver meget luftigt med relativt store huller.

Alternativer til Isager Soft fine garn

Du kan erstatte Isager Soft fine med andet garn med samme strikkefasthed (13 masker - 21 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 13 masker, 14 masker, 15 masker, 16 masker, 17 masker, 18 masker, 19 masker, 20 masker, 21 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Isager Soft fine. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Isager Soft fine

Har du prøvet Isager Soft fine, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.