Hjertegarn Tweed It Yourself
Hjertegarn

Hjertegarn Tweed It Yourself

Anmeldelser
Mærke
Materiale
Længde / Vægt
450 m / 50 g
Farver
Vask
Tåler maskinvask ved 30 grader
Pris

Beskrivelse af Hjertegarn Tweed It Yourself

Tweed it yourself fra Hjertgarn er et sjovt garn, som bruges som følgetråd til at give dit strik et flot og lækkert tweed-look. Garnet kommer i flere forskellige flerfarvede varianter, som hver i sær kan give dit strik et sjovt ekstra farvepop.

Garnet er fremstillet af 100% polyamid, og tåler derfor maskinvask ved 30 grader. Det er slidstærkt og har en løbelængde på hele 450 meter pr 50 gram, så du skal bruge ganske få nøgler til fx en sweater.

Da garnet udelukkende bruges som følgetråd og er for tyndt til at strikke alene, har det ingen strikkefasthede eller anbefalet pindestørrelse.

Alternativer til Hjertegarn Tweed It Yourself garn

Du kan erstatte Hjertegarn Tweed It Yourself med andet garn med samme strikkefasthed , men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Hjertegarn Tweed It Yourself. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Hjertegarn Tweed It Yourself

Har du prøvet Hjertegarn Tweed It Yourself, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.