Rico Design Make It Tweed
Rico Design Make It Tweed
Rico Design Make It Tweed
Rico Design

Rico Design Make It Tweed

Anmeldelser
Mærke
Materiale
35% viskose, 35% akryl, 30% polyamid
Længde / Vægt
475 m / 50 g
Farver

Beskrivelse af Rico Design Make It Tweed

Make It Tweed fra Rico Design er et sjovt garn med de fineste farvenister. Garnet er tyndt og bruges som følgetråd uden at påvirke strikkefastheden. Det giver det fineste farvespil til et ensfarvet garn. Garnet er uldfrit og fremstillet i en blanding af viskose, akryl og polyamid. Da garnet fungerer som følgetråd har det ikke nogen angivet strikkefasthed eller anbefalet pindestørrelse.

Alternativer til Rico Design Make It Tweed garn

Du kan erstatte Rico Design Make It Tweed med andet garn med samme strikkefasthed , men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Rico Design Make It Tweed. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Rico Design Make It Tweed

  1. Pernille siger:

    Jeg har brugt dette garn som følgetråd i en sweater og vil give det mine varmeste anbefalinger. Selvom garnet er utrolig tyndt, er det holdbart og går ikke i stykker. Garnet er ikke knækket for mig en eneste gang, selv efter jeg har trævlet op, og strikket igen. Jeg elsker den effekt garnet giver.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.