Drops Merino Extra Fine
Drops Merino Extra Fine
Drops Merino Extra Fine
Drops Garnstudio

Drops Merino Extra Fine

Anmeldelser
Materiale
Længde / Vægt
105 m / 50 g
Strikkefasthed
21 masker pr 10 cm
(21 masker x 28 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 4 mm
Hæklenål
Anbefalet 4 mm
Farver
+
Vask
Kan maskinvaskes ved 40 grader finvask

Beskrivelse af Drops Merino Extra Fine

Drops Merino Extra Fine fra Drops Garnstudio er fremstillet af 100% ekstrafin merino uld, som både er varmt og virkelig blødt. Garnet kommer fra fritgående og mulesingfrie dyr, så garnet kan bruges med god samvittighed for den dyrevelfærds-bevidste strikker. Derudover er Drops Merino Extra Fine også Oeko-Tex certificeret, hvilket betyder at det er fri for skadelige kemikalier.

Drops Merino Extra Fine er superwash-behandlet, hvilket betyder at det kan vaskes i maskinen, og derfor er let at vedligeholde i en travl hverdag.

Garnet er spundet på en særlig måde, som giver en ekstra elasticitet. Værd derfor opmærksom på at overholde strikkefastheden, og strik hellere for stramt end for løst. Strikkefastheden er ca. 21 masker pr 10 cm, og den anbefalede pindestørrelse er 4 mm.

Alternativer til Drops Merino Extra Fine garn

Du kan erstatte Drops Merino Extra Fine med andet garn med samme strikkefasthed (21 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 21 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Drops Merino Extra Fine. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Drops Merino Extra Fine

  1. Pernille siger:

    Lækkert garn, som jeg har strikket en sweater af og har indkøbt til endnu en. Garnet virker lækkert at strikke med og har et lækker, blød overflade. Maskerne ligger sig pænt og jævnt. Et garn jeg sagtens kunne finde på at bruge igen.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.