Drops Daisy
Drops Garnstudio

Drops Daisy

Anmeldelser
Materiale
Længde / Vægt
110 m / 50 g
Strikkefasthed
21 masker pr 10 cm
(21 masker x 28 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 4 mm
Hæklenål
Anbefalet 4 mm
Farver
+
Vask
Håndvaskes ved maks 30 grader
Pris

Beskrivelse af Drops Daisy

Drops Daisy er et blødt garn i 100% merino uld. Modsat Drops merino extra fine (som ellers har samme strikkefasthed og materiale), er dette garns fibre ubehandlede, hvilket gør at det beholder uldens gode, naturlige egenskaber. Det betyder dog også, at garnet skal vaskes i hånden for at undgå filtning.

Drops Daisy er oekoTex-certificeret, hvilket sikre at det ikke indeholder skadelige stoffer. Derudover kommer garnet fra fritgående, mulesing-frie får fra Sydamerika.

Garnet har en strikkefasthed på ca. 21 masker pr 10 cm, og den anbefalede pindestørrelse er 4 mm. Garnet er spundet af 4 tråde, hvilket gør det let elastisk, så det er vigtigt at overholde strikkefastheden. Strik hellere for stramt end for løst med dette garn.

Alternativer til Drops Daisy garn

Du kan erstatte Drops Daisy med andet garn med samme strikkefasthed (21 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 21 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Drops Daisy. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Drops Daisy

Har du prøvet Drops Daisy, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.