PetiteKnit Novice Sweater
PetiteKnit

PetiteKnit Novice Sweater

Mærke
Alder / Køn
Strikkefasthed
16 masker pr 10 cm
(16 masker x 21 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 6 mm
Pris
Køb hos Nordisk Garn 45,00 DKK Køb hos Önling 60,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Garn til PetiteKnit Novice Sweater

PetiteKnit Novice Sweater strikkes i glatstrik med rib i kanter og halsudskæring. Den strikkes oppefra og ned med et rundstrikket bærestykke med udtagninger jævnt fordelt.

PetiteKnit Novice Sweater strikkes i opskriften i følgende garn: Isager Jensen Yarn, CaMaRose Snefnug, Sandnes Kos, Filcolana Arwetta Classic med følgetråd Isager Silk Mohair, Mohair by Canard Brushed Lace. Bemærk at nogle af garnforslagene er uden følgetråd og nogle af dem med en eller to følge tråde.

Garnalternativer til PetiteKnit Novice Sweater

PetiteKnit Novice Sweater strikkes med en strikkefasthed på 16 masker pr 10 cm, og du kan erstatte opskriftens garn med andet garn med strikkefasthed 16 masker pr 10 cm. Garnalternativerne nedenfor minder om opskriftens garn i materiale og udtryk. De har alle en strikkefasthed på ca. 16 masker pr 10 cm. I opskriften bruges følgetråd. Disse alternativer kan strikkes alene eller med en tynd følgetråd, som ikke øger tykkelsen.

Husk, at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end det anbefalede garn i opskriften på PetiteKnit Novice Sweater. Du kan med fordel bruges vores garnberegner til at udregne garnforbruget.

Kommentarer til PetiteKnit Novice Sweater

  1. Ellen Margrethe Grau siger:

    Jeg søger efter garn til en novicesweater.
    Men jeg synes det er svært at se farvesammensætning af 2 forskellige garntyper på nettet.
    Jeg vil gerne strikke en sweater i brune nuancer. Hvilke skal jeg vælge?
    Hilsen Ellen Margrethe

    • Det ER svært at se garn og garnfarver på nettet. Både billeder og ens egen skærm kan vise farverne en smule anderledes end garnet i virkeligheden er. Jeg kan desværre ikke fortælle hvilke du skal vælge, da det jo er en smags sag. Hvis du ikke har mulighed for at se/købe garnet i en fysisk butik, ville jeg bestille nogle enkelte nøgler hjem af de forskellige farver, du har i tankerne. De garnnøgler du får i overskud, kan du bruge til en flot restesweater, eventuelt sammen med andet garn.

Skriv kommentar

Har du erfaringer med opskriften eller forslag til garnalternativer, så del det nedenfor.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og kommentar på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.