Filcolana Arwetta Classic
Filcolana

Filcolana Arwetta Classic

Anmeldelser
Mærke
Materiale
80% merino uld, 20% nylon
Længde / Vægt
210 m / 50 g
Strikkefasthed
28 masker - 32 masker pr 10 cm
Strikkepinde
Anbefalet 2,5 mm - 3 mm
Farver
+
Vask
maskinvask, 30 grader
Pris
Køb hos Ofeig & Ko 42,00 DKK Køb hos Tante Grøn CPH 49,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Filcolana Arwetta Classic

Arwetta Classic fra Filcolana er et slidstærkt og lækkert garn i en blanding af merino uld og nylon. Garnet er ideelt til strømper på grund af den høje slidstyrke, men kan også bruges til mange andre strikkeprojekter. Garnet er superwash-behandlet og kan der for vaskes i maskinen. Med Arwetta Classic får du en strikkefasthed på ca. 28 – 32 masker pr 10 cm og den anbefalede pindestørrelse er 2,5 – 3 mm.

Alternativer til Filcolana Arwetta Classic garn

Du kan erstatte Filcolana Arwetta Classic med andet garn med samme strikkefasthed (28 masker - 32 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 28 masker, 29 masker, 30 masker, 31 masker, 32 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Filcolana Arwetta Classic. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Filcolana Arwetta Classic

  1. Trine siger:

    Jeg er rigtig glad for Arwetta. Det er lækkert at strikke med, holdbart, superwashed strømpegarn og findes i hav af farver. Det kan bruges i flere af Petiteknits opskrifter.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.