Scheepjes Softfun
Scheepjes

Scheepjes Softfun

Anmeldelser
Mærke
Materiale
60% bomuld, 40% akryl
Længde / Vægt
140 m / 50 g
Strikkefasthed
21 masker pr 10 cm
(21 masker x 30 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 3,5 mm - 4 mm
Hæklenål
Anbefalet 3,5 mm - 4 mm
Farver
+
Pris
Køb hos Rito 24,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Scheepjes Softfun

Scheepjes Softfun er fremstillet i en blanding af bomuld og akryl. Garnet er således uldfrit og kan vaskes i maskinen. Garnet fås i et væld af flotte farver, og det skulle være nemt at finde noget der passer til din smag. Strikkefastheden er ca. 21 masker pr 10 cm, og det anbefales at strikke med pind 3,5  – 4 mm.

Alternativer til Scheepjes Softfun garn

Du kan erstatte Scheepjes Softfun med andet garn med samme strikkefasthed (21 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 21 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Scheepjes Softfun. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Scheepjes Softfun

  1. Pernille siger:

    Jeg er vild med Softfun fra Scheepjes. Det er et rigtig godt garn, hvis man vil strikke med garn uden uld. Blandingen af akryl og bomuld gør at garnet er blødt, men også meget holdbart. Jeg har strikket flere sweatre i garnet, og de holder sig rigtig fint efter brug og vask.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.