Scheepjes Colour Crafter
Scheepjes

Scheepjes Colour Crafter

Anmeldelser
Mærke
Materiale
100% akryl
Længde / Vægt
300 m / 100 g (svarende til 150 m pr 50 g)
Strikkefasthed
20 masker pr 10 cm
(20 masker x 24 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 4 mm
Hæklenål
Anbefalet 4 mm
Farver
+
Pris
Køb hos Rito 27,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Scheepjes Colour Crafter

Scheepjes Colour Crafter er et lækkert akrylgarn af 100% premium akryl. Det fås i et rigtig stort udvalg af farver og kan vaskes i maskinen ved 40 grader. Garnet er uldfrit og et godt alternativ til dem som ikke tåler uld.

Scheepjes Colour Crafter har en strikkefasthed på ca. 20 masker pr 10 cm, og det anbefales at strikke garnet med pind 4 mm.

Alternativer til Scheepjes Colour Crafter garn

Du kan erstatte Scheepjes Colour Crafter med andet garn med samme strikkefasthed (20 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 20 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Scheepjes Colour Crafter. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Scheepjes Colour Crafter

  1. Pernille siger:

    Jeg har strikket en sweater i Scheepjes Color Crafter, og jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet. Garnet er nemt at strikke med og glider godt på strikkepindene. Der er rigtig mange farver at vælge mellem, hvilket er super lækkert og prisen er god.
    Som akrylgarn jo er, er sweateren ikke så åndbar og kan hurtig føles varm. Til gengæld er den nem at vaske (og holder farve og form), og fordi garnet er anti-pilling, har jeg selv efter mange vaske stadig ikke fået de små irriterende fnuller, som ellers nemt kan komme på især ærmerne.
    Jeg kunne godt finde på at bruge garnet igen og vil anbefale det videre.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.