Mayflower Premium Sock wool
Mayflower

Mayflower Premium Sock wool

Anmeldelser
Mærke
Materiale
75% uld, 25% polyamid
Længde / Vægt
420 m / 100 g (svarende til 210 m pr 50 g)
Strikkefasthed
28 masker pr 10 cm
(28 masker x 42 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 2,5 mm - 3 mm
Hæklenål
Anbefalet 2,5 mm - 3 mm
Farver
Vask
Tåler maskinvask på 30 grader skånevask
Pris
Køb hos Mayflower 79,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Mayflower Premium Sock wool

Mayflower Premium Sock wool er et lækkert strømpegarn, som findes i flere forskelige serier inspireret af naturen: Ocean, Valley og Mountain. Garnet er flerfarvet med farveskift og hver serie har sit eget mønster og farve, som giver de strikkede strømper forskellige udtryk.

Garnet er fremstillet af en blanding af uld og polyamid. Ulden er af en god kvalitet med ekstra lange fibre, som gør dit strik ekstra slidstærkt. Ulden er superwash-behandlet, som gør at garnet tåler vask i maskinen. Derudover kommer det fra mulesing-frie får, og kan bruges med god samvittighed.

Mayflower Premium Sock wool er et klassisk strømpegarn i fibersammensætning og strikkefasthed (ca. 28 masker pr 10 cm), men det er også velegnet til andre typer strik, som har gavn af et garn med ekstra god slidstyrke. Garnets anbefalede pindestørrelse er 2,5 – 3 mm.

Alternativer til Mayflower Premium Sock wool garn

Du kan erstatte Mayflower Premium Sock wool med andet garn med samme strikkefasthed (28 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 28 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Mayflower Premium Sock wool. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Mayflower Premium Sock wool

Har du prøvet Mayflower Premium Sock wool, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.