Järbo Junior Raggi
Järbo

Järbo Junior Raggi

Anmeldelser
Mærke
Materiale
75% uld, 25% polyamid
Længde / Vægt
200 m / 50 g
Strikkefasthed
27 masker - 28 masker pr 10 cm
(27 masker x 40 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 2,5 mm - 3 mm
Hæklenål
Anbefalet 3 mm
Farver
+
Pris
Køb hos Rito spar 24%32,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Järbo Junior Raggi

Järbo Junior Raggi er et fint strømpegarn af 75% uld og 25% polyamid. Det har en strikkefasthed på ca. 27 – 28 masker pr 10 cm, og anbefales strikket med pind 2,5 – 3 mm eller hæklet med hæklenål 3 mm.

Selvom Järbo Junior Raggi  er et strømpegarn skal det ikke holde dig tilbage for at bruge det til alle mulige andre projekter, for fx sweatre kan også nyde godt af strømpegarns mange gode fordele og øgede slidstyrke. Garnet er superwash-behandlet og kan dermed vaskes i maskinen. Derudover er det oekoTex-certificeret og fri for skadelige kemikalier.

Alternativer til Järbo Junior Raggi garn

Du kan erstatte Järbo Junior Raggi med andet garn med samme strikkefasthed (27 masker - 28 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 27 masker, 28 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Järbo Junior Raggi. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Järbo Junior Raggi

Har du prøvet Järbo Junior Raggi, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.