Mayflower Anyday recycled acrylic
Mayflower

Mayflower Anyday recycled acrylic

Anmeldelser
Mærke
Materiale
100% akryl
Længde / Vægt
210 m / 100 g (svarende til 55 m pr 50 g)
Strikkefasthed
17 masker pr 10 cm
(17 masker x 24 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 4,5 mm - 5 mm
Hæklenål
Anbefalet 4,5 mm - 5 mm
Farver
+
Vask
Tåler maskinvask ved 30 grader, skånevask
Pris
Køb hos Mayflower 30,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Mayflower Anyday recycled acrylic

Mayflower Anyday recycled acrylic er et blødt garn i 100% polyakryl. Garnet er spundet af 100% genanvendte akrylfibre fra fabrikken garnproduktion. Da, garnet er lavet af overskudsmateriale, har det varierende farver, og nogle af garnerne er melerede i farverne, fordi de er sammensat af to forskellige farver.

Anyday recycled acrylic er uldfrit og et godt alternativ, til dem som ikke tåler uld. Det gør også at garnet tåler vask i vaskemaskinen ved 30 grader skånevask og derfor er dejligt nemt at vedligeholde. Derudover er garnet OekoTex-certificeret, hvilket er din garanti for at det ikke indeholder skadelige stoffer.

Bemærk at garnet kommer i store nøgler af 100 gram, som løber 210 meter pr nøgle. Strikkefastheden er ca. 17 masker pr 10 cm, og det anbefales at strikke med pind 4,5 – 5 mm.

Alternativer til Mayflower Anyday recycled acrylic garn

Du kan erstatte Mayflower Anyday recycled acrylic med andet garn med samme strikkefasthed (17 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 17 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Mayflower Anyday recycled acrylic. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Mayflower Anyday recycled acrylic

Har du prøvet Mayflower Anyday recycled acrylic, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.