Mayflower 1 Class Tweed
Mayflower

Mayflower 1 Class Tweed

Anmeldelser
Mærke
Materiale
70% uld, 25% polyamid, 5% viskose
Længde / Vægt
210 m / 50 g
Strikkefasthed
28 masker pr 10 cm
(28 masker x 42 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 2,5 mm - 3 mm
Hæklenål
Anbefalet 2,5 mm - 3 mm
Farver
+

Beskrivelse af Mayflower 1 Class Tweed

Mayflower 1 Class Tweed er et blødt og lækkert garn med en tweed-effekt, der giver det et farverigt udtryk. Det er lavet af en blanding af 70% uld, 25% polyamid og 5% viskose. Det er et strømpegarn, men velegnet til mange andre typer strikkeprojekter.

Med en strikkefasthed på 28 masker pr. 10 cm er dette garn ideelt til projekter, der kræver en lidt tættere strik. Den anbefalede pindestørrelse er 2,5 – 3 mm. Det anbefales at vaske Mayflower 1 Class Tweed ved 30 grader for at bevare sin bløde kvalitet.

 

Alternativer til Mayflower 1 Class Tweed garn

Du kan erstatte Mayflower 1 Class Tweed med andet garn med samme strikkefasthed (28 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 28 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Mayflower 1 Class Tweed. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Mayflower 1 Class Tweed

 1. Hanne Petersen siger:

  Jeres pris på MAYFLOWER 1 CLASS TWEED passer ikke, når man tjekker linket til Mayflowers hjemmeside – der er ikke 25% rabat på det garn

  • Garnportalen siger:

   Hej Hanne,
   Tak fordi du er opmærksom. Mayflower sender automatisk deres priser til os. Deres Halloween-kampagne sluttede ved midnat, så de har åbenbart desværre ikke fået de nye priser med denne gang. Det skulle gerne blive rettet, når de sender nye priser igen 🙂

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.