Lana Grossa

Lana Grossa Soft Cotton Big

Anmeldelser
Mærke
Materiale
70% bomuld, 30% mikrofiber
Længde / Vægt
80 m / 50 g
Strikkefasthed
16 masker pr 10 cm
(16 masker x 21 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 5,5 mm - 6 mm
Hæklenål
Anbefalet 5,5 mm - 6 mm
Farver
+
Pris
Køb hos Rito 37,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Lana Grossa Soft Cotton Big

Lana Grossa Soft Cotton Big er et blødt garn i 70% bomuld og 30% mikrofibre. Det er en tykkere version af Lana Grossas garn Soft Cotton. Strikkefastheden er ca. 16 masker pr 10 cm, og den anbefalede pindestørrelse er 5,5 – 6 mm. Garnet kan maskinvaskes ved 30 grader.

Garnalternativer til Lana Grossa Soft Cotton Big

Du kan erstatte Lana Grossa Soft Cotton Big med andet garn med samme strikkefasthed (16 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Lana Grossa Soft Cotton Big. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Har du prøvet Lana Grossa Soft Cotton Big?

Én anmeldelse

  1. Pernille siger:

    Jeg har strikket en trøje med blad-hulmønster af dette garn. Garnet er nemt at strikke med og glider godt på strikkepindene. Man får meget tydelige og definerede masker, som fungerer godt både til simpel strik og til mønsterstrik. Trøjen er rigtig blød og lækker at have på, men jeg synes desværre, den bliver lidt stiv efter vask, og garnet har en tendens til at begynde at fnulre efter længere tids brug.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.