Lana Grossa Meilenweit 100 Merino hand-dyed
Lana Grossa

Lana Grossa Meilenweit 100 Merino hand-dyed

Anmeldelser
Mærke
Materiale
Længde / Vægt
420 m / 100 g (svarende til 210 m pr 50 g)
Strikkefasthed
28 masker pr 10 cm
(28 masker x 40 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 2,5 mm - 3 mm
Hæklenål
Anbefalet 2,5 mm - 3 mm
Farver
Pris
Køb hos Rito 79,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Lana Grossa Meilenweit 100 Merino hand-dyed

Lana Grossa Meilenweit 100 Merino Håndfarvet er et super flot garn, af merino og polyamid. Det er håndfarvet og har de smukkeste farver og farveskift. Garnet strikkes med pind 2,5 – 3 mm, og strikkefastheden er ca. 28 masker pr 10 cm.

Garnet kan vaskes i vaskemaskinen og tåler endda tørretumbling og strygning ved lav varme. Garnet er et typisk strømpegarn, men vil være super smukt som en sweater eller andre strikkeprojekter.

Alternativer til Lana Grossa Meilenweit 100 Merino hand-dyed garn

Du kan erstatte Lana Grossa Meilenweit 100 Merino hand-dyed med andet garn med samme strikkefasthed (28 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 28 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Lana Grossa Meilenweit 100 Merino hand-dyed. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Lana Grossa Meilenweit 100 Merino hand-dyed

Har du prøvet Lana Grossa Meilenweit 100 Merino hand-dyed, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.