Järbo Raggi
Järbo

Järbo Raggi

Anmeldelser
Mærke
Materiale
70% uld, 30% polyamid
Længde / Vægt
150 m / 100 g (svarende til 75 m pr 50 g)
Strikkefasthed
16 masker - 18 masker pr 10 cm
Strikkepinde
Anbefalet 4 mm - 5 mm
Hæklenål
Anbefalet 4 mm
Farver
+
Pris
Køb hos Rito spar 18%53,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Järbo Raggi

Järbo Raggi er et strømpegarn af 70% uld og 30% polyamid. Garnet er superwash-behandlet og det betyder at det kan vaskes i maskinen. Selvom garnet er et traditionelt strømpegarn, kan det sagtens bruges til mange andre strikkeprojekter, som kan nyde godt af den gode holdbarhed og nemme vedligeholde med maskinvask.

Järbo Raggi garnet er oekoTex-certificeret og dermed fri for skadelige kemikalier. Det anbefales strikkes på pind 4 – 5 mm eller hæklet på nål 4 mm. Strikkefastheden er ca. 16 – 18 masker pr 10 cm. Garnet fås både i ensfarvede varianter og flotte flerfarvede varianter med kortere eller længere farveskift.

Alternativer til Järbo Raggi garn

Du kan erstatte Järbo Raggi med andet garn med samme strikkefasthed (16 masker - 18 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 16 masker, 17 masker, 18 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Järbo Raggi. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Forslag til garnalternativer til Järbo Raggi:

Anmeldelser af Järbo Raggi

Har du prøvet Järbo Raggi, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.