Gepard Puno
Gepard Garn

Gepard Puno

Anmeldelser
Mærke
Materiale
Længde / Vægt
110 m / 50 g
Strikkefasthed
11 masker - 14 masker pr 10 cm
Strikkepinde
Anbefalet 5,5 mm - 8 mm
Hæklenål
Anbefalet 5,5 mm - 8 mm
Farver
+
Vask
Håndvaskes ved 30 grader uldvask
Pris
Køb hos Rito spar 3%78,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Gepard Puno

Puno fra Gepard er et lækkert garn i en blanding af mulesing-fri baby alpaka uld, merino uld og polyamid. Garnet er både blødt og luftigt og er et såkaldt blowgarn eller tubegarn, som betyder at ulden er blæst ind i en tube (i dette tilfælde i polyamid). Det gør garnet let og giver det et luftigt og voluminøst udtryk.

Puno kommer i et væld af flotte farver. Både ensfarvet varianter og varianter med flotte farvenister, som virkelig kan give et smukt farvespil i dit strik. Garnet strikkes med pind 5,5 – 8 mm og har en strikkefasthed på ca. 11 – 14 masker. For at passe best muligt på garnet, skal det håndvaskes ved maks 30 grader.

Alternativer til Gepard Puno garn

Du kan erstatte Gepard Puno med andet garn med samme strikkefasthed (11 masker - 14 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 11 masker, 12 masker, 13 masker, 14 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Gepard Puno. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Gepard Puno

Har du prøvet Gepard Puno, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.