PetiteKnit Zipper Neck
PetiteKnit

PetiteKnit Zipper Neck

Mærke
Type
Alder / Køn
Strikkefasthed
17 masker pr 10 cm
(17 masker x 24 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 4,5 mm
Pris
Køb hos Önling 60,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Garn til PetiteKnit Zipper Neck

PetiteKnit Zipper Neck strikkes oppefra og ned. Hals strikkes i drejet rib med ombuk og resten i glatstrik. Til sidst monteres lynlås i halsen.

PetiteKnit Zipper Neck strikkes i opskriften i følgende garn: Filcolana Peruvian Highland Wool, Sandnes Alpakka Ull med følgetråd Filcolana Tilia, Sandnes Tynn Silk Mohair.

Garnalternativer til PetiteKnit Zipper Neck

PetiteKnit Zipper Neck strikkes med en strikkefasthed på 17 masker pr 10 cm, og du kan erstatte opskriftens garn med andet garn med strikkefasthed 17 masker pr 10 cm. Garnalternativerne nedenfor minder om opskriftens garn i materiale og udtryk. De har alle en strikkefasthed på ca. 17 masker pr 10 cm. I opskriften bruges følgetråd. Disse alternativer kan strikkes alene eller med en tynd følgetråd, som ikke øger tykkelsen.

Husk, at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end det anbefalede garn i opskriften på PetiteKnit Zipper Neck. Du kan med fordel bruges vores garnberegner til at udregne garnforbruget.

Kommentarer til PetiteKnit Zipper Neck

Skriv kommentar

Har du erfaringer med opskriften eller forslag til garnalternativer, så del det nedenfor.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og kommentar på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.