Drops Air
Drops Garnstudio

Drops Air

Anmeldelser
Materiale
Længde / Vægt
150 m / 50 g
Strikkefasthed
17 masker pr 10 cm
(17 masker x 22 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 5 mm
Type
Farver
+
Vask
håndvaskes
Pris

Beskrivelse af Drops Air

Drops Air er et mellemtykt blowgarn, som består en blød baby alpaka, polyamid og merinould. Som navnet antyder er Drops air et meget luftigt garn og det er super let på grund af blowgarn-teknikken. Garnets strikkefasthed er 17 masker pr 10 cm, og den anbefalede pindestørrelse er 5 mm.

Alternativer til Drops Air garn

Du kan erstatte Drops Air med andet garn med samme strikkefasthed (17 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 17 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Drops Air. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Drops Air

  1. Pernille siger:

    Jeg har strikket en trøje i Drops air. Trøjen blev fin, men jeg er desværre meget uldsart, og jeg synes derfor at den kradser. Om det er Drops Air eller følgetråden Drops Kid Silk, som gjorde det, er jeg dog usikker på.
    Hvis man ikke har problemer med uld, synes jeg garnet virker lækkert, men lidt svært at trævle op i, da det nemt filter lidt sammen.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.