Créadia Studio Sharpei sweater
Créadia Studio

Créadia Studio Sharpei sweater

Strikkefasthed
16 masker pr 10 cm
Strikkepinde
Anbefalet 5 mm
Pris
Køb hos Önling 60,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Garn til Créadia Studio Sharpei sweater

Créadia Studio Sharpei sweater strikkes i opskriften i følgende garn: Lana Grossa Ecopuno, Önling No 12, Hverdagsgarn med følgetråd Drops Kid-Silk, Önling No 10. Bemærk at der strikkes med dobbelttråd af hverdagsgarn.

Garnalternativer til Créadia Studio Sharpei sweater

Créadia Studio Sharpei sweater strikkes med en strikkefasthed på 16 masker pr 10 cm, og du kan erstatte opskriftens garn med andet garn med strikkefasthed 16 masker pr 10 cm. Garnalternativerne nedenfor minder om opskriftens garn i materiale og udtryk. De har alle en strikkefasthed på ca. 16 masker pr 10 cm. I opskriften bruges følgetråd. Disse alternativer kan strikkes alene eller med en tynd følgetråd, som ikke øger tykkelsen.

Husk, at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end det anbefalede garn i opskriften på Créadia Studio Sharpei sweater. Du kan med fordel bruges vores garnberegner til at udregne garnforbruget.

Kommentarer til Créadia Studio Sharpei sweater

Skriv kommentar

Har du erfaringer med opskriften eller forslag til garnalternativer, så del det nedenfor.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og kommentar på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.