Julegavestrik

Julegavestrik

Det er skønt at give (og modtage) hjemmelavede og hjemmestrikkede gaver. Vil du give hjemmestrikkede julegaver i år, er det ved at være tid til at komme i gang. Vi har samlet gode forslag og tip til, hvad du kan strikke som julegaver.

Det er både sjovt og dejligt at strikke til andre, men det kan også være udfordrende og besværligt. Hvis det skal være en overraskelse, er det jo ikke altid man kender modtagerens præcise ønsker eller størrelse. Man kan ikke bare ændre en strikket sweater til en anden størrelse eller farve hvis det ikke passer, som man ville kunne hvis det var købt i en butik. Med hjemmestrik er der ingen returret.

Derfor kan det være en god idé at strikke noget som er lidt mere tilgivende med hensyn til størrelsen. Vi har samlet en lang række strikkeopskrifter, som vil være ideelle som julegavestrik. Alle opskrifter er gratis, og de fleste modeller er relativt nemme at strikke, så du burde kunne komme i mål med det, inden jul.

Du kan finde endnu flere idéer til julegavestrik på vores Pinterest board Julegavestrik.

Tørklæder og halsedisser til julegavestrik

Når det gælder julegavestrik, er tørklæder og halsedisser perfekte. Her skal du nemlig ikke være i tvivl om, om modtageren kan passe gaven. Derudover er det nemt at tilpasse tørklæder og halsedisser til netop det garn du ønsker at bruge.

-
-
-
-
-
-

Huer og pandebånd til julegavestrik

Huer og pandebånd er også en god idé til julegavestrik. De er relativt hurtige at strikke og kan varieres på mange forskellige måder.

-
-
-
-
-
-

Julegavestrik til hjemmet

Er modtageren ikke til lune tørklæder og huer, er det en god idé at strikke noget til hjemmet. Enten noget praktisk, som kan bruges i det daglige, eller noget som kan pynte derhjemme.

-
-
-
-
-
-

Dine idéer

Har du selv lavet julegavestrik, eller har du gode idéer til, hvad man kan strikke, så tøv ikke med at skrive en kommentar nedenfor. Vi elsker at kunne dele strikkeinspiration.

Del artiklen:

Relaterede artikler

Del dine tanker

Kommentarer

Skriv kommentar

Har du spørgsmål, kommentarer eller gode idéer til artiklen ovenfor, så del dine tanker med os.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og kommentar på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.