Gaveidéer til strikkeren

Gaveidéer til strikkeren

Hvad giver man egentlig en strikker i gave? Det er ikke altid nemt at finde på gaver, så derfor har vi fundet nogle oplagte gaveidéer, som strikkere vil elske.

Artiklen indeholder reklamelinks. Ved at bruge disse links støtter du Garnportalen, uden det koster dig noget.

Det er skønt at få en gave, som man kan bruge i sin hobby, og derfor vil de fleste strikkere også blive rigtig glade for strikke-relaterede gaver. Men det kan være svært at købe strikke-gaver, hvis man ikke har helt styr på, hvad modtageren ønsker sig eller mangler. Især, hvis du ikke selv strikker, kan det være rart med lidt inspiration. Derfor har vi samlet en række gode gaveidéer til strikkeren.

Garn

Det kan være svært at give garn i gave, hvis ikke modtageren specifikt har ønsket sig det. Der er nemlig rigtig mange ting at tage højde for. Er det en farve, modtageren kan lide? Er det et materiale, som modtageren kan lide at strikke i og gå med? Og er det en garntykkelse, som passer til noget, modtageren gerne vil strikke? Derfor er det en rigtig god idé i stedet at give gavekort til garn. Her kan man let tilpasse prisen til gavebudgettet, og modtageren kan få præcis, hvad han eller hun ønsker.

Strikkebøger

Det er altid lækkert at få en strikkebog med ny inspiration til kommende projekter. Der er kommet rigtig mange spændende strikkebøger inden for den seneste tid, så der er mange forskellige at vælge imellem. Køber du til en nybegynder, kan du med fordel vælge en af de to første, som fungerer som en slags strikkeleksikon, hvor man kan slå strikkebegreber op og lære nye teknikker.

Strikkeredskaber og strikkepinde

Det er dejligt at få strikkepinde eller strikkeredskaber, som man ønsker sig, men kender du ikke strikkeren godt nok til at vide, hvad hun eller hun mangler, skal du passe på i denne kategori. Mange strikkere sværger nemlig til en helt særlig slags strikkepinde eller nogle helt særlige redskaber, når de strikker. Så vær forsigtig i denne kategori, og køb kun noget som du ved, at strikkeren med sikkerhed vil kunne lide.

Strikke gadgets

Man kan få mange sjove ting, som kan gøre det lidt nemmere at være strikker. En nakkelampe er helt perfekt, hvis man har brug for lidt ekstra belysning uden at lyse for meget op. Det kan fx være i vinterhalvåret eller hvis man strikker, mens man ser TV.
Et strikkeetui er genialt til at få styr på alle strikkepinde og strikkeredskaber. Strikketasken er meget anvendelig, hvis man kan lide at have strikketøjet med på farten.

Flere gode gaveidéer?

Har du selv gode idéer til gaver til strikkere, så del dem meget gerne i kommentarsporet nedenfor. Hvis du selv er strikker, er du også meget velkommen til at fortælle om strikke-gaver, som du selv har været glad for at modtage.

Del artiklen:

Relaterede artikler

Del dine tanker

Kommentarer

Skriv kommentar

Har du spørgsmål, kommentarer eller gode idéer til artiklen ovenfor, så del dine tanker med os.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og kommentar på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.