Scheepjes Panda
Scheepjes

Scheepjes Panda

Anmeldelser
Mærke
Materiale
Længde / Vægt
90 m / 50 g
Strikkefasthed
18 masker pr 10 cm
(18 masker x 28 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 4,5 mm - 5,5 mm
Hæklenål
Anbefalet 4,5 mm - 5,5 mm
Farver
+
Pris
Køb hos Rito 22,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Scheepjes Panda

Scheepjes Panda er et pelsgarn i stærke, klare farver. Det er fremstillet af 100% polyester og kan vaskes i maskinen. Garnet strikkes med pind 4,5 – 5,5 mm, og strikkefastheden er ca. 18 masker pr 10 cm.

Alternativer til Scheepjes Panda garn

Du kan erstatte Scheepjes Panda med andet garn med samme strikkefasthed (18 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 18 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Scheepjes Panda. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Scheepjes Panda

  1. Pernille siger:

    Jeg har brugt Scheepjes Panda som detalje/stribe i et strikkeprojekt, fordi det giver en sjov effekt. Garnet er lidt glat og man skal koncentrere sig lidt, da de mange små hår gør det lidt sværere at se maskerne. Men jeg synes faktisk det var okay nemt at strikke med, og vil anbefale det til andre, som vil tilføje en sjov effekt til deres strik.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.