Permin Esther
Permin Garn

Permin Esther

Anmeldelser
Mærke
Materiale
55% uld, 45% bomuld
Længde / Vægt
230 m / 50 g
Strikkefasthed
26 masker pr 10 cm
(26 masker x 36 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 3 mm
Hæklenål
Anbefalet 3 mm
Farver
+
Pris

Beskrivelse af Permin Esther

Permin Esther garn er fremstillet i en blanding af uld og bomuld. Garnet er oekoTex-certificeret, hvilket sikre at det ikke indeholder skadelige stoffer. Strikkefastheden er ca. 26 masker pr 10 cm, og det anbefales at bruge pind 3 mm. Garnet kan desuden vaskes i maskinen på uldvask.

Permin Esther er i familie med Ellen og Berta, som har samme materiale-sammensætning og egenskaber. Så ønsker du en anden strikkefasthed, kan du med fordel kigge på Permin Ellen for en større strikkefasthed eller Permin Berta for en mindre strikkefasthed.

Alternativer til Permin Esther garn

Du kan erstatte Permin Esther med andet garn med samme strikkefasthed (26 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 26 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Permin Esther. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Permin Esther

Har du prøvet Permin Esther, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.