Mayflower Cotton Merino Classic
Mayflower

Mayflower Cotton Merino Classic

Anmeldelser
Mærke
Materiale
Længde / Vægt
100 m / 50 g
Strikkefasthed
19 masker - 20 masker pr 10 cm
(20 masker x 27 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 4 mm
Hæklenål
Anbefalet 3,5 mm
Farver
+
Pris
Køb hos Rito spar 23%30,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Mayflower Cotton Merino Classic

Mayflower Cotton Merino Classic er et lækkert og alsidigt garn, som fås i mange farver – både de helt ensartede og dem med lidt mere struktur og spil i farverne. Garnet er fremstillet af 50% merino uld og 50% bomuld. Garnet er nemt at vedligeholde for det er superwash-behandlet og kan derfor vaskes i maskinen.

Mayflower Cotton Merino Classic har en strikkefasthed på ca. 20 masker pr 10 cm. På de tidligere banderoler, hvor garnet blev kaldt Easy care classic cotton merino var strikkefastehden sat til 19 masker (for unicolor) / 22 masker (for mix color) pr 10 cm. Den anbefalede pindestørrelse er 4 mm.

Alternativer til Mayflower Cotton Merino Classic garn

Du kan erstatte Mayflower Cotton Merino Classic med andet garn med samme strikkefasthed (19 masker - 20 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 19 masker, 20 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Mayflower Cotton Merino Classic. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Mayflower Cotton Merino Classic

Har du prøvet Mayflower Cotton Merino Classic, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.