Järbo Merino Raggi
Järbo

Järbo Merino Raggi

Anmeldelser
Mærke
Materiale
Længde / Vægt
278 m / 100 g (svarende til 139 m pr 50 g)
Strikkefasthed
22 masker - 25 masker pr 10 cm
Strikkepinde
Anbefalet 3 mm - 4 mm
Hæklenål
Anbefalet 4 mm
Farver
Pris
Køb hos Rito spar 14%125,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Järbo Merino Raggi

Järbo Merino Raggi er et blødt strømpegarn af 75% merino og 25% polyamid. Garnet er superwash-behandlet og kan derfor tåle vask i maskinen. Selvom garnet er et traditionelt strømpegarn kan det sagtens bruges til alle mulige andre strikke- og hækleprojekter.

Järbo Merino Raggi er oekoTex-certificeret og dermed fri for skadelige kemikalier. Det fås i mange forskellige flerfarvede varianter med korte farveskift. Strikkefastheden på garnet er ca. 22- 25 masker pr 10 cm, og den anbefalede pindestørrelse er 3 – 4 mm.

Alternativer til Järbo Merino Raggi garn

Du kan erstatte Järbo Merino Raggi med andet garn med samme strikkefasthed (22 masker - 25 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 22 masker, 23 masker, 24 masker, 25 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Järbo Merino Raggi. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Järbo Merino Raggi

Har du prøvet Järbo Merino Raggi, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.