Fraya garn Happy Fraya
Fraya garn

Fraya garn Happy Fraya

Anmeldelser
Mærke
Materiale
Længde / Vægt
110 m / 50 g
Strikkefasthed
13 masker pr 10 cm
(13 masker x 20 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 7 mm
Hæklenål
Anbefalet 7 mm
Farver
+
Vask
Kan vaskes på ekstra skånsom vask (uldvask) ved 30 grader.
Pris
Køb hos Selfmade 59,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Fraya garn Happy Fraya

Happy Fraya er et sjovt og anderledes blowgarn. Det er fremstillet i en blanding af alpaka uld, merino uld, polyamid og viskose, og har fine små farvenister gennem hele garnet. Garnet er et blowgarn, hvilket betyder at ulden er blæst ind i et net / rør, og det resulterer i et meget let og luftigt garn, som gør det muligt at strikke store projekter med store pinde, uden at det bliver for tungt.

Strikkefastheden på Happy Fraya er kun 13 masker pr 10 cm, så du kan hurtigt få et strikkeprojekt af pindene med dette garn. Den anbefalede pindestørrelse er 6,5 – 7 mm. Garnet tåler vask i maskinen på ekstra skånsom vask (uldvask) ved 30 grader.

Alternativer til Fraya garn Happy Fraya garn

Du kan erstatte Fraya garn Happy Fraya med andet garn med samme strikkefasthed (13 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 13 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Fraya garn Happy Fraya. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Fraya garn Happy Fraya

Har du prøvet Fraya garn Happy Fraya, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.