Drops Puna
Drops Garnstudio

Drops Puna

Anmeldelser
Materiale
Længde / Vægt
110 m / 50 g
Strikkefasthed
21 masker pr 10 cm
(21 masker x 28 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 4 mm
Farver
+
Vask
håndvaskes
Pris

Beskrivelse af Drops Puna

Drops Puna er et lækkert garn i 100% superfin alpaka uld. Fibrene i garnet er ubehandlede (ingen kemikalier), hvilket betyder at garnet stadig har sine naturlige gode uld-egenskaber og en smuk uld-tekstur. Drops Puna fås i en række flotte naturfarver, primært i de grå og beige toner. Strikkefastheden er ca. 21 masker pr 10 cm og den anbefalede pindestørrelse er 4 mm.

Alternativer til Drops Puna garn

Du kan erstatte Drops Puna med andet garn med samme strikkefasthed (21 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 21 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Drops Puna. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Drops Puna

  1. Pernille siger:

    Drops Puna er et flot garn med en rustik tekstur. Jeg strikkede en Ankers Trøje i garnet. Desværre synes jeg at garnet kradsede meget (men jeg er også meget uldsart) og havde en tendens til at fælde. Der findes forskellige gode råd til at undgå det, men dem fik jeg ikke afprøvet.
    Garnet er flot, men jeg ville ikke bruge det igen ( i hvert fald ikke til beklædning).

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.