Drops Fabel
Drops Garnstudio

Drops Fabel

Anmeldelser
Materiale
75% uld, 25% polyamid
Længde / Vægt
205 m / 50 g
Strikkefasthed
24 masker pr 10 cm
(24 masker x 32 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 3 mm
Hæklenål
Anbefalet 3 mm
Farver
+
Vask
maskinvaskes ved 40 grader uldvask
Pris

Beskrivelse af Drops Fabel

Drops Fabel fra Drops Garnstudio er et slidstærkt strømpegarn, som dog kan bruges til meget andet end strømper. Det er også rigtig godt til trøjer eller andre beklædningsdele hvor det er rart med den ekstra slidstyrke. Garnet består af 75% uld og 25% polyamid. Det er superwash.behandlet, hvilket betyder at det kan vaskes i maskinen og derfor gør det ideelt til hverdagsbrug.

Drops Fabel findes i en lang række farver, og der er både ensfarvede og flerfarvede garner med flotte farveskift af forskellig type. Garnet har en strikkefasthed på ca. 24 masker pr 10 cm og en anbefalet pindestørrelse på 3 mm.

Drops Fabel garnet er desuden Oeko-Tex certifceret, hvilket betyder at det er blevet testet og er fri for skadelige menikalier.

Alternativer til Drops Fabel garn

Du kan erstatte Drops Fabel med andet garn med samme strikkefasthed (24 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 24 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Drops Fabel. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Drops Fabel

Har du prøvet Drops Fabel, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.