Drops Belle
Drops Garnstudio

Drops Belle

Anmeldelser
Materiale
53% bomuld, 33% viskose, 14% hør
Længde / Vægt
120 m / 50 g
Strikkefasthed
21 masker pr 10 cm
(21 masker x 28 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 4 mm
Farver
+
Pris
Køb hos Rito 15,95 DKK Køb hos Hobbygarn.dk 15,95 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af Drops Belle

Drops Belle er fremstillet af en blanding af bomuld, viskose og hør og er altså et 100% uldfrit garn. Garnet har en fin struktur, som giver et eksklusivt look til dit strikkeprojekt. Drops Belle er Oeko-Tex certificeret, som betyder at det er fri for skadelige kemikalier.

Strikkefastheden på Drops Belle er ca. 21 masker pr 10 cm, og den anbefalede pindestørrelse er 4 mm.

Alternativer til Drops Belle garn

Du kan erstatte Drops Belle med andet garn med samme strikkefasthed (21 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 21 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på Drops Belle. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af Drops Belle

  1. Pernille siger:

    Jeg har strikket en cardigan ud af Drops Belle. Garnet har en lidt grov struktur, som gør at maskerne nemt kommer til at se lidt ujævne ud, men det er vist noget der bare følger med hør-garn. Derudover synes jeg at garnet er spundet lidt for løst, så man nemt kommer til at stikke pinden ind mellem trådene. Det hjalp naturligvis ikke, at jeg strikke i den sorte udgave af garnet.
    Men bortset fra det, tror jeg garnet er lækkert til sommerstrik, da det virker til at være godt til se varmere temperaturer.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.