BC Garn Hamelton Tweed 2
BC Garn

BC Garn Hamelton Tweed 2

Anmeldelser
Mærke
Materiale
90% uld, 10% viskose
Længde / Vægt
60 m / 50 g
Strikkefasthed
12 masker pr 10 cm
Strikkepinde
Anbefalet 6 mm - 8 mm
Hæklenål
Anbefalet 6 mm - 8 mm
Farver
+
Pris
Køb hos Økofamilien spar 40%28,20 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Beskrivelse af BC Garn Hamelton Tweed 2

Hamelton Tweed 2 fra BC Garn er et flot og klassisk tweed garn med et rustikt udtryk og flotte farvenister. Garnet er fremstillet af 90% uld og 10% viskose. Det er både økologisk og GOTS-certificeret, hvilket sikrer dig at det er produceret under forsvarlige forhold, som både har taget hensyn til miljø, klima, mennesker og dyr. Garnet strikkes på pind 6-8 mm og har en strikkefasthed på ca. 12 masker pr 10 cm.

Bemærk at der både findes Hamelton Tweed 1 og Hamelton Tweed 2 fra BC garn. Det er samme kvalitet, men denne variant (Hamelton Tweed 2) er lidt tykkere end den anden.

Alternativer til BC Garn Hamelton Tweed 2 garn

Du kan erstatte BC Garn Hamelton Tweed 2 med andet garn med samme strikkefasthed (12 masker pr 10 cm), men nogle garner vil give det færdige produkt et anderledes udtryk. Se alle garner med strikkefasthed 12 masker.

Husk at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end på BC Garn Hamelton Tweed 2. Læs mere om at vælge det rigtige garnalternativ her.

Anmeldelser af BC Garn Hamelton Tweed 2

Har du prøvet BC Garn Hamelton Tweed 2, så del dine erfaringer, så du hjælper andre i deres garnvalg.

Skriv anmeldelse

Fortæl gerne hvad du har brugt garnet til, hvordan det var at arbejde med og hvordan det har holdt efterfølgende.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og anmeldelse på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.