PetiteKnit Zipper Jacket
PetiteKnit

PetiteKnit Zipper Jacket

Mærke
Type
Alder / Køn
Strikkefasthed
15 masker pr 10 cm
(15 masker x 22 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 5 mm
Pris
Køb hos Tante Grøn CPH 45,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Garn til PetiteKnit Zipper Jacket

PetiteKnit Zipper Jacket strikkes oppefra og ned i glatstrik. Jakken lukkes med lynlås og der er indvendige lommer på forstykkerne.

PetiteKnit Zipper Jacket strikkes i opskriften i følgende garn: Hjelholt Håndværksgarn med følgetråd Isager Silk Mohair, Sandnes Tynn Silk Mohair, Knitting for Olive Soft Silk Mohair.

Garnalternativer til PetiteKnit Zipper Jacket

PetiteKnit Zipper Jacket strikkes med en strikkefasthed på 15 masker pr 10 cm, og du kan erstatte opskriftens garn med andet garn med strikkefasthed 15 masker pr 10 cm. Garnalternativerne nedenfor minder om opskriftens garn i materiale og udtryk. De har alle en strikkefasthed på ca. 15 masker pr 10 cm. I opskriften bruges følgetråd. Disse alternativer kan strikkes alene eller med en tynd følgetråd, som ikke øger tykkelsen.

Husk, at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end det anbefalede garn i opskriften på PetiteKnit Zipper Jacket. Du kan med fordel bruges vores garnberegner til at udregne garnforbruget.

Kommentarer til PetiteKnit Zipper Jacket

Skriv kommentar

Har du erfaringer med opskriften eller forslag til garnalternativer, så del det nedenfor.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og kommentar på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.