Other Loops Braidy loop sweater
Other Loops

Other Loops Braidy loop sweater

Mærke
Alder / Køn
Strikkefasthed
22 masker pr 10 cm
(22 masker x 30 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 4 mm
Pris
Køb hos Önling 60,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Garn til Other Loops Braidy loop sweater

Braidy loop sweater fra Other loops er en smuk og klassik sweater med bred rib, snoninger og saddelskuldre. Sweateren strikkes oppe fra og ned og uden montering.

Other Loops Braidy loop sweater strikkes i opskriften i følgende garn: Önling No 2, Knitting for Olive No Waste Wool med følgetråd Knitting for Olive Soft Silk mohair.

Garnalternativer til Other Loops Braidy loop sweater

Other Loops Braidy loop sweater strikkes med en strikkefasthed på 22 masker pr 10 cm, og du kan erstatte opskriftens garn med andet garn med strikkefasthed 22 masker pr 10 cm. Garnalternativerne nedenfor minder om opskriftens garn i materiale og udtryk. De har alle en strikkefasthed på ca. 22 masker pr 10 cm.

Husk, at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end det anbefalede garn i opskriften på Other Loops Braidy loop sweater. Du kan med fordel bruges vores garnberegner til at udregne garnforbruget.

Kommentarer til Other Loops Braidy loop sweater

Skriv kommentar

Har du erfaringer med opskriften eller forslag til garnalternativer, så del det nedenfor.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og kommentar på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.