Other Loops Twist Loop sweater
Other Loops

Other Loops Twist Loop sweater

Mærke
Alder / Køn
Strikkefasthed
22 masker pr 10 cm
(22 masker x 28 rækker = 10 x 10 cm)
Strikkepinde
Anbefalet 4,5 mm
Pris
Køb hos Önling 60,00 DKK
(Kan indeholde reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer)

Garn til Other Loops Twist Loop sweater

Twist Loop sweater fra Other Loops er en flot og klassisk sweater med snoningsmønster og bred rib. Den strikkes med raglan-konstruktion oppefra og ned.

Other Loops Twist Loop sweater strikkes i opskriften i følgende garn: Önling No 15, Önling No 12, Hverdagsgarn, Önling No 20, Hanne Falkenberg Shetlandsuld med følgetråd Önling No 10. Bemærk at der strikkes tre forskellige garnkvaliteter sammen. Tga højde for det, hvis du ønsker at bruge garnalternativer

Garnalternativer til Other Loops Twist Loop sweater

Other Loops Twist Loop sweater strikkes med en strikkefasthed på 22 masker pr 10 cm, og du kan erstatte opskriftens garn med andet garn med strikkefasthed 22 masker pr 10 cm. Garnalternativerne nedenfor minder om opskriftens garn i materiale og udtryk. De har alle en strikkefasthed på ca. 22 masker pr 10 cm. I opskriften bruges følgetråd. Disse alternativer kan strikkes alene eller med en tynd følgetråd, som ikke øger tykkelsen.

Husk, at du måske skal købe et andet antal garnnøgler, hvis løbelængden på garnalternativet er anderledes end det anbefalede garn i opskriften på Other Loops Twist Loop sweater. Du kan med fordel bruges vores garnberegner til at udregne garnforbruget.

Kommentarer til Other Loops Twist Loop sweater

Skriv kommentar

Har du erfaringer med opskriften eller forslag til garnalternativer, så del det nedenfor.

Ved indsendelse accepterer du, at vi publiserer dit navn og kommentar på denne hjemmeside. Din email publiseres ikke, men gemmes af administrative årsager.